“Далі буде”: у ЗСУ підтвердили успішні удари по штабу Чорноморського флоту в Севастополі

додано відео влучання

Успішні удари 22 вересня по штабу Чорноморського флоту в Севастополі підтвердили в Збройних силах України.

Відповідне повідомлення з’явилося на сторінці центру стратегічних комунікацій ЗСУ в Telegram.

“22 вересня близько 12:00 Сили оборони України завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому Севастополі. Слава Збройним силам України!”, — йдеться в повідомленні.

Раніше на успішну атаку натякав командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

“Ми ж обіцяли, що “далі буде…” Тож поки окупанти оговтуються в Мелітополі, а в Севастополі досі лунають сигнали повітряної тривоги, вкотре подякую льотчикам Повітряних сил! Сподіваюсь, що наступного разу російське ППО нас знову не підведе”, — написав він у Telegram.

При цьому в Міноборони Росії повідомили про нібито п’ять збитих ракет над Севастополем, уламки яких пошкодили будівлю Чорноморського флоту, відсутність постраждалих та одного зниклого безвісти військового.

Увечері з’явилося відео цих прильотів:

Читайте також:

МО РФ заявило про нічну атаку ракет і катерів на Севастополь – горів судноремонтний завод, пошкоджено 2 кораблі. ФОТО, ВІДЕО

Для знищення корабля і субмарини ЧФ Росії бійці ССО ЗСУ пройшли в Севастополь під водою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна