Гурт “Без обмежень” пожертвував 530 тисяч грн і закрив збір на ноші для евакуації поранених

Український гурт “Без обмежень” перерахував 530 тисяч гривень у благодійну організацію “Leleka Foundation”, закривши збір “ВитягайСвоїх” на ноші-волокуші для евакуації поранених.

Про це 20 вересня розповіла керівниця фонду Ірина Гук у Facebook.

“Я настільки сповнена вдячності. Це те саме магічне відчуття плеча і взаємопідтримки. Знаєте як все було? Продюсер гурту Oleg Khodachuk просто написав: “Іра, а скільки там не вистачає на ноші зараз?”. І названа сума вже через добу висвітилася на рахунку Leleka Foundation”, – написала вона.

Зібрані кошти дозволять виготовити більше 150 ношей.

“Люди, ви по копійці, по сотні, по дві назбирали близько 470 000, а наші улюблені виконавці доклали ще таку величезну суму! Ось це позиція, ось це лідерство, ось це справжня творчість зі смислом”, – зазначила Ірина Гук.

Керівниця організації також розповіла: “Сьогодні саме розмовляла з одним комвзвода – лежить в госпіталі з пораненням, але використовує “відпочино” для забезпечення своїх хлопців, які рубаються на Донеччині. Зайшла мова про ноші. Сказав, що на полігоні здавалося, що вистачить звичайних м’яких, а на практиці в зоні відповідальності підрозділа вони взагалі не працюють: “Коли навколо як не хащі, то воронки, і розкидані шматки асфальту з цеглою вперемішку, то це взагалі вважай, що нош немає. Плюс треба шістьох, щоб несли. Це взагалі нереально. Нам дуже треба хоча б одні пластикові…”. І це стандартна історія, маємо з десяток питань про волокуші щодня”.

“Дякую ще раз усім, хто підтримує медиків на фронті. Дякую “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” – безмежно дякую!” – наголосила Гук.

Читайте також:
“Повернись живим” завершив міжнародний проєкт на $1,8 мільйона: що отримало військо

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна