Новостворена 32-га механізована бригада ЗСУ та її поет-гранатометник у боях під Куп’янськом. ВІДЕО

Бої під Куп’янськом, що на сході Харківської області, не вщухають. Хоча їхня інтенсивність трохи зменшилася. Збройним силам України вдалося тут зупинити наступ ворога, тож тепер у районі Куп’янська точаться здебільшого позиційні протистояння.

Одну з ділянок фронту тримає 32 омбр. Ця механізована бригада була створена 2023 року в рамках нарощування ЗСУ напередодні літнього контрнаступу.

Час від часу в зоні відповідальності 32-ї бригади на Куп’янському напрямку російські війська намагаються штурмувати малими групами, але одразу отримують відсіч. У небі працює і армійська авіація, і дрони.

Гранатометник Микола Бондар на псевдо Поет у проміжку між боями пише вірші. Поезія “В руках у Бога” написана під впливом емоцій після цілодобового мінометного обстрілу. Чоловік родом із Київщини, після війни він планує видати збірку своїх творів… Але вони вже будуть не про війну, а про кохання.

Усе це – в відеорепортажіНовинарні“.

Читайте і дивіться також:
Збір російських трупів на обмін. Інший бік наступу 38-ї бригади на Таврійському напрямку


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.