Під час Харківської наступальної операції ЗСУ затрофеїли 77 російських танків

Під час Харківської наступальної операції рік тому військові Сил оборони ЗСУ затрофеїли 77 російських танків.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у четвер, 14 вересня, під час урочистостей з нагоди Танкових військ ЗСУ.

“Торік саме цими днями завершилася Харківська наступальна операція. 14 вересня після стабілізаційних заходів був піднятий наш синьо-жовтий прапор в Ізюмі. Однією з основ цієї наступальної операції, нашої сили були саме танкові війська”, – сказав глава держави.

Президент зазначив, що під час цієї операції саме танкові війська забезпечили швидкість і потужність українського удару, подолали переважальні сили окупаційних російських військ і взяли як трофеї 77 російських танків, які послужили нашим воїнам.

“Коли сьогодні ми вітаємо наших танкістів і дякуємо їм, ми дякуємо саме за те, що вони повертають Україні свободу, життя, віру нашому народу в перемогу й роблять наші сили міцнішими”, – наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також:
Зеленський пояснив, чому для нового Дня танкових військ обрали 14 вересня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна