Росіяни знову атакували порти півдня Одещини дронами, є жертви і руйнування

Російські війська вночі проти 6 вересня вкотре атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками, є жертви і руйнування припортової інфраструктури.

Про це вранці в середу повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

“Протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками. На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення, помер у лікарні. Щирі співчуття рідним та близьким…” – написав начальник обласної військової адміністрації в телеграмі.

Кіпер зазначив, що у кількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджені об’єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Нагадаємо, вночі 4 вересня росіяни запустили по Одещині ударні безпілотники “Shahed”, 17 з яких збили сили ППО, проте були влучання придунайської інфраструктури.
Уночі проти 3 вересня, російські війська запустили 25 “шахедів” по Ізмаїльському району Одеської області. Внаслідок обстрілів були влучання в припортову інфраструктуру, пожежа. Двоє людей постраждали.

Раніше – після виходу із зернової угоди – росіяни вже нераз атакували річковий порт на Дунаї та зерносховища ракетами і дронами.

Читайте також:
Росіяни під ранок атакували Київ ракетами – ППО відбила, і балістику теж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна