На Рівненщині обшуки в усіх МСЕК та ВЛК, – Суспільне

На Рівненщині правоохоронці проводять обшуки у всіх приміщеннях медико-соціальних експертних комісій та військово-лікарських комісій.

Про це у вівторок, 22 серпня, з посиланням на “достовірне джерело у правоохоронних органах” повідомляє “Суспільне“.

За даними цього джерела, у приміщеннях МСЕК та ВЛК регіону працюють працівники управління стратегічних розслідувань профільного департаменту Нацполіції спільно з СБУ.

Правоохоронці шукають документацію, яка може свідчити про корупційну діяльність посадовців.

Суспільне звернулось за коментарем до пресслужби управління. Там зазначили, що наразі цю інформацію не коментують.

На Рівненщині у вівторок, 22 серпня, правоохоронці проводять обшуки у всіх приміщеннях МСЕК та ВЛК. Про це Суспільному стало відомо від достовірного джерела в правоохоронних органах.

За даними співрозмовника, у приміщеннях медико-соціальних експертних комісій та військово-лікарських комісій працюють працівники управління стратегічних розслідувань профільного департаменту Нацполіції спільно з СБУ.

Джерело зазначило, що правоохоронці шукають документацію, яка може свідчити про корупційну діяльність посадовців.

14 серпня президент України Володимир Зеленський заявив, що у Збройних силах “багато проблем” через неякісну роботу військово-лікарських комісій (ВЛК). Він також повідомив, що з боку влади “вже готуються відповідні рішення”.

Читайте також:
ДБР затримало двох головних військкомів Рівненщини: побили військового, є ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.