Рашисти обстріляли з артилерії “Пункт незламності” у Часовому Яру – четверо поранених

Російські окупанти ввечері 18 серпня атакували з артилерії “Пункт незламності” у Часовому Яру. Четверо людей отримали поранення.

Про це в п’ятницю повідомляє Донецька обласна прокуратура.

“18 серпня 2023 року російська окупаційна армія, ймовірно, з артилерії обстріляла м. Часів Яр. Ворожі снаряди поцілили по житловому кварталу у середмісті, поряд із “Пунктом незламності”, де зазвичай місцеві мешканці отримують гуманітарну допомогу, заряджають телефони тощо”, – сказано у повідомленні.

Унаслідок обстрілу поранення отримали двоє жінок 73 та 76 років, які знаходились у цей час на вулиці, та 72-річний чоловік – його госпіталізованого до лікарні з множинними осколковими пораненнями. Також серед постраждалих – 67-річний працівник гуманітарного штабу.

Вибухи ворожих снарядів спровокували займання у двох багатоквартирних будинках. Крім того, пошкоджено сквер та сусідні житлові будинки, у яких повибивало вікна і двері, понівечено покрівлю та балкони.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 ККУ).

Читайте також:
Росіяни обстріляли Білозерку на Херсонщині – підпалили церкву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна