Imagine Dragons під час концерту запросили на сцену хлопця зі зруйнованого окупантами села на Миколаївщині. ВІДЕО

Американський гурт Imagine Dragons під час виступу у Варшаві запросив на сцену 14-річного Сашка із села Новогригорівка Миколаївської області, який став героєм їхнього кліпу на пісню “Crushed”. Вийшовши на сцену, хлопець разом з артистами підняли прапор України з логотипом UNITED24.

Відповідне відео опублікувала платформа UNITED24 у Facebook 15 серпня.

Сашко зізнався, що сильно нервував, коли виходив на сцену. Але коли тримав прапор разом з Деном – відчував спокій на душі.

“Люди борються за свободу, люди борються за свої оселі, люди борються за свою країну. Люди борються за свої міста, свої села. Я хочу запросити на сцену Сашка, який сьогодні тут. Будь ласка, ваші оплески Саші. Ми виконаємо наступну пісню для тебе”, – сказав фронтмен гурту Ден Рейнольдс.

“Дякуємо нашим амбасадорам Imagine Dragons за підтримку, дякуємо нашому донору «Аврорі» за те, що будинок Сашка відбудовується, дякуємо кожному, хто допомагає Україні!”, – написали UNITED24 у Facebook.

Нагадаємо, у травні Imagine Dragons презентували кліп на пісню Crushed”, що був знятий в Україні. Героєм кліпу став саме 14-річний Сашко, село якого знаходилося під російською окупацією протягом п’яти місяців, а тепер “у ньому нічого не залишилося”. Хлопцю вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили.

У відео можна побачити зруйновані бомбардуваннями та обстрілами будинки, в яких колись жили люди, школу, де навчалися діти. Тепер це обгорілі скелети минулого життя. Вони ще пам’ятають людей, які більше не повернуться.

Учасники гурту відзначили, що історія Сашка та його родини – одна з тисяч. Вони втратили все, але залишаються у своєму селі і сподіваються відбудувати свій дім.

Читайте також:
UNITED24 за рік зібрала $330 млн, допомогла створити флот морських дронів, та не тільки, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна