Imagine Dragons випустили новий кліп, в його основі – кадри з України. ВІДЕО

Американський гурт Imagine Dragons представив кліп, знятий на пісню Crushed. У його створенні використовували кадри, які було знято в Україні під час повномасштабного вторгнення.

У кліпі показано 14-річного Сашка, село якого знаходилося під російською окупацією протягом п’яти місяців, а тепер “у ньому нічого не залишилося”. Саші вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили.

У відео можна побачити зруйновані бомбардуваннями та обстрілами будинки, в яких колись жили люди, школу, де навчалися діти. Тепер це обгорілі скелети минулого життя. Вони ще пам’ятають людей, які більше не повернуться.

Учасники гурту відзначили, що історія Сашка та його родини – одна з тисяч. Вони втратили все, але залишаються у своєму селі і сподіваються відбудувати свій дім.

Вихід ролика гурт анонсував 9 травня.

Гурт виступив на підтримку України з перших днів повномасштабного вторгнення Росії. Соліст Ден Рейнольдс під час європейського туру, що відбувся у 2022 році, виходив на сцену з прапором нашої країни.

Читайте також:
UNITED24 за рік зібрала $330 млн, допомогла створити флот морських дронів, та не тільки, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна