На фронті за добу – 50 боєзтікнень, наша авіація 14 разів відпрацювала по ворогу

Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. Авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника та 4 – по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ в понеділок, 7 серпня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу, 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника.

На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника в районі східніше Петропавлівки Харківської області.

На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в районі північно-східніше Диліївки.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Старомайорського.

На Запорізькому напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного Запорізької області.

Читайте також:
Перебиваємо логістику: Storm Shadow уразили два мости до Криму – на Чонгарі та Арабатці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна