Чубаров закликав цивільне населення Криму готуватися до ймовірної війни на півострові

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав кримчан заздалегідь готувати засоби для забезпечення безпеки на випадок можливої війни на півострові.

Коментуючи нещодавні вибухи на території Криму, він зазначив, що звільняти його можуть різними шляхами, зазначив Чубаров у ефірі українського національного телемарафону в п’ятницю, 4 серпня.

«Це все людей переконує в тому, що слід очікувати на звільнення Криму. Вони всі усвідомлюють, що Крим уже є прифронтовою територією. Ми про це говоримо та закликаємо їх до того, щоб вони готувалися до різних варіантів звільнення Криму, зокрема заздалегідь готували собі засоби для забезпечення безпеки – своєї, рідних», – сказав Чубаров, його цитують “Крим.Реалії”.

Він додав, що зараз набагато зменшилася кількість тих, хто в’їжджає до Криму, і взагалі немає тих, хто купує нерухомість або вкладає кошти в будівництво на території півострова. Навпаки, вважає голова Меджлісу, значно зросла пропозиція на продаж нерухомості.

«Окупаційна влада намагається все приховувати. Все, що відбувається з погляду вибухів, прильотів тощо. Але зараз сучасні технології та техніка. Якщо вдається їм десь уповільнити інформацію на день-два, але потім з’являються фото із супутника», – розповів він.

Читайте також:
Рух опору в Криму оголосив полювання за колаборантом Аксьоновим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна