“Ранок із вогником”. У ГУР прокоментували нову “бавовну” у Криму

У росіян формується стійке розуміння, що Крим для них – це точно не тил і не безпечна територія.

Про це сказав представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону, коментуючи вибухи на анексованому півострові 24 липня.

“Ранок в Криму вже традиційно для окупантів є пекельним і з “вогником”. І безумовно, настрої серед особового складу, серед окупаційної адміністрації від цих подій не покращується. Багато хто з них вже вивезли свої родини”, – зазначив він.

За його словами, дехто не зробив це лише тому, що їм не дозволяють.

Юсов додав, що поки що в силах окупантів добровільно залишити український півострів.

Як писала “Новинарня“, у понеділок, 24 липня, окупанти заявили про влучання в склад з боєприпасами в Джанкойському районі Криму. Гауляйтер Сергій Аксьонов повідомив про атаку безпілотників. За його версією, 11 дронів було “збито та придушено”, а уламки нібито пошкодили приватний будинок у Кіровському районі. Через детонацію боєприпасів “влада” півострова ухвалила рішення про евакуацію місцевих жителів у радіусі 5 км від місця події.

За даними “Кримських партизанів”, унаслідок вибухів у Криму могла бути знищена партія російських надзвукових ракет П-800 “Онікс”.

Напередодні

Нагадаємо, 19 липня ЗСУ спричинили велику “бавовну” на Старокримському військовому полігоні в центрі окупованого РФ Кримського півострова, там довго палав склад боєприпасів і оголошувалася евакуація в радіусі 2 км.

22 липня українські ударні дрони атакували авіабазу російських військ “Октябрське” та нафтобазу в окупованому Криму, біля селищ Октябрське та Новоіванівка Красногвардійського району. Там здетонували боєприпаси.

Згодом Стратком ЗСУ підтвердив: сили оборони України знищили нафтобазу та склади арії РФ в Октябрському.

Читайте також:
Недобрий ранок Москви: ударні дрони атакували міноборони Росії

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна