“Зерновий коридор”, захист портів, фронт: Зеленський провів ставку

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 21 липня, провів Ставку Верховного головнокомандувача. Обговорили “зерновий коридор”, захист портів і ситуацію на фронті.

Про це глава держави повідомив у Telegram.

Про зерновий коридор доповіли командувач ВМС Олексій Неїжпап та віце-прем’єр з відновлення України Олександр Кубраков.

“Продовжуємо системну роботу із захисту наших портів та інфраструктури зернової ініціативи. Розуміємо ризики, загрози, перспективи”, – написав президент.

Головкому Залужному, командувачу Неїжпапі та міністру Кубракову надали підготувати комплекс дій для продовження роботи “зернового коридору”. МЗС – напрацювати аналогічні дипломатичні кроки.

Також на Ставці заслухали доповіді головкома, командувачів Олександра Сирського та Олександра Тарнавського щодо актуальної ситуації на полі бою, а також доповідь розвідки щодо задумів ворога.

“Також – постачання, логістика, виробництво. Міністр (Олексій – ред.) Резніков, командувач (Олег – ред.) Гуляк, міністр (Олександр – ред.) Камишін”, – ідеться в дописі.

Обговорили ситуацію і на північному кордоні.

“Також триває комплексна перевірка роботи ТЦК – військкоматів. Заслухали проміжний звіт, до кінця місяця очікуємо результатів інспекції”, – резюмував Зеленський.

Читайте також:
Зеленський звільнив посла у Британії Пристайка, який дорікнув президенту “нездоровим сарказмом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна