У Криму знову “бавовна”. Аксьонов каже, що пошкоджено 4 адмінбудівлі та є загибла

Тимчасово окупований Крим знову атакували безпілотники. Так званий “глава” півострова Сергій Аксьонов заявив, що в одному з населених пунктів на північному заході Криму безпілотник пошкодив 4 адміністративні будівлі.

Про це він написав у Telegram 20 липня.

Він також стверджує, що нібито є загибла – підліток.

“На жаль, не обійшлося без жертв – загинула дівчинка-підліток. Висловлюю щирі та глибокі співчуття рідним та близьким. Сім’ї буде надано всю необхідну підтримку”, – ідеться в дописі.

Напередодні

19 липня на військовому полігоні в Кіровському районі Криму сталася пожежа. Детонував склад боєприпасів ворога. Аксьонов заявив про евакуацію  жителів із 4 населених пунктів – це понад дві тисячі людей.

Раніше росіяни заявили, що вночі 18 липня тимчасово окупований Крим атакували майже 30 безпілотників. Так званий “глава” півострова Сергій Аксьонов сказав, що було збито 9 безпілотників, а ще 19 – подавлено засобами РЕБ.

17 липня близько 4-ї ранку внаслідок підриву впав автомобільний проліт на Керченському мосту. Нічна атака на міст імовірно була спецоперацією СБУ та ВМС за допомогою надводних дронів.

Читайте також:
У Краснодарському краї РФ розбився Су-25, пілот не вижив

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна