Колишній голова Нацполіції Князєв воює сержантом у 72 омбр – “віджав” у мера Дніпра десять дронів

Борис Філатов
міський голова Дніпра

(FB)

Дзвінок.

“Альо, Альбертичу, чуєш, ти там у фейсбуці вихвалявся, що купив дронів на 250 мільйонів”. – “Ну, так, на 268”. – “Так я приїду, нам дуже треба до 72-ї бригади. Ми – «Чорні запорожці», зрозуміло?” – “Так, стоп, стоп. У нас уже все розписано”. – “Ні. Шукайте, де хочете. Нам під Вугледар треба будь-що”.

…Приїхав. “Віджав” десять дронів. Морда червона. Згоріла під палючим сонцем. Видно, що не в Таїланді на пляжі, а в донецьких степах.

Генерал-полковник, або генерал поліції 1-го рангу. Воює простим сержантом. Князєв Сергій Миколайович. Колишній голова Національної поліції України.

Якось в одного бійця я прочитав цікаву фразу: “Так буває, що з колишніх начальників/політиків виходять добрі солдати”. Це той самий приклад.




Читайте також новину за 2019 рік:
Замість Князєва: Кабмін призначив нового голову Нацполіції

Голова Нацполіції Князєв вибачається: “Я теж Бандера!”


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна