Голова Нацполіції Князєв вибачається: “Я теж Бандера!”

 

Голова Нацполіції Сергій Князєв своєрідно перепросив за дії підлеглих, які напередодні затримували громадських активістів із криком “Ложись, Бандера!”

“Я прошу вибачення, я теж бандерівець! Слава Україні!” – написав Князєв у “Фейсбуці” 10 січня.

Як інформувала “Новинарня“, 9 лютого поліція затримала близько 40 учасників акції “Хто замовив Катю Гандзюк?”, а також їхніх прибічників-праворадикалів, які вимагали правоохоронців віддати вилучені речі в Подільському райвідділі НП. Сутички супроводжувалися застосуванням сльозогінного газу.
Під час час нападу спецпризначенців на протестувальників біля відділку поліцейські нецензурно лаялися та кричали: “Ложись, бендера!”

На брифінгу 10 лютого керівник поліції Києва Андрій Крищенко сказав, що вибачається за правоохоронця.

“Я особисто вибачаюсь за дії цього працівника, вважаю це неприпустимо. Ці працівники будуть покарані. Нам є над чим працювати. Мені особисто соромно. Цей працівник буде покараний. Нам є над чим працювати”, — заявив Крищенко.

Він додав, що не може розголошувати імен правоохоронців-порушників, оскільки триває досудове розслідування, і що жоден з працівників поліції не відсторонений.

За словами Крищенка, рішення щодо дій правоохоронців має виносити Державне бюро розслідувань.

Читайте більше на цю тему:
Справа Гандзюк як подразник виборчої кампанії:
затримання, побиття, вибачення та інше “***дство”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна