Полонені росіяни побажали Залужному “щастя, здоров’я, довгих років життя”. ВІДЕО

Третя окрема штурмова бригада, яка виконує бойові завдання на південь від Бахмута, оригінально привітала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з днем народження, який він відзначає 8 липня.

На відео, оприлюдненому в телеграм-каналі 3 ошбр, полонені російські військовослужбовці бажають Залужному “здоров’я і довгих років життя”.

“Передаємо святкові привітання з ювілеєм Валерію Залужному від обмінного фонду — полонених, захоплених бійцями Третьої штурмової бригади.

Продовжуємо звільняти українські землі під Бахмутом, наближаємо перемогу та пишаємось тим, що є частиною великої військової родини ЗСУ разом з Вами, Генерале.

Сталевої витримки та мудрих рішень!” – додали у бригаді.

Як писала “Новинарня“, 8 липня 2023 року український Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний святкує ювілей: йому виповнилося 50 років.

Читайте також:
Наєв привітав Залужного з ювілеєм їхнім спільним фото в молодості

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна