Наєв привітав Залужного з ювілеєм їхнім спільним фото в молодості

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав Головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного з 50-річчям, оприлюднивши спільне фото з часів їхньої молодості.

Привітання розміщене на сторінці Наєва у фейсбуці.

“Сьогодні свій ювілей святкує Головнокомандувач Збройних сил України генерал Залужний Валерій Федорович. І тим більш символічно, що 50-річний ювілей вірного сина Українського народу збігається з 500-м днем нашої визвольної війни”, – зазначив командувач ОС.

“Пана Валерія знаю давно, ще з тих часів, коли ми разом вивчали військову науку в Національному університеті оборони України.

У подальшому, в ході служби на різних посадах ще ближче знайомився з цим видатним чоловіком. Разом ми долали виклики долі та раділи вдачам.

Валерія Федоровича вирізняють чесність, щирість і вміння дуже швидко навчатися – саме такі якості визначають талант сучасного військового керівника”, – наголосив Наєв.

Читайте також:
50 сайтів до 50-річчя: хакери “привітали” російські компанії з ювілеєм Залужного

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна