Росіяни замінували поля у Красноперекопському районі Криму

Російські військові замінували поля у Красноперекопському районі Криму.

Про це у вівторок, 13 червня, заявив член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв у ефірі українського національного телемарафону.

“Ми попереджали, що заміновані поля у Красноперекопському районі. Місто Армянськ розташоване в цьому районі. Говорячи про те, що відбувається на «Кримському титані», хочеться звернути увагу, що завод має відстійники, в яких накопичується прісна вода. Вони неглибокі і не можуть перешкодити контрнаступу. Ми маємо інформацію, що ці відстійники по периметру також замінували”, – зазначив він.

Барієв також повідомив, що для роботи хімзаводу «Кримський титан» виникли ризики через те, що півострів не отримуватиме дніпровську воду після підриву Каховської ГЕС.

Раніше представник української розвідки Андрій Юсов заявив, що російські військові у Криму розглядають сценарій виведення з ладу підприємства «Кримський титан» в Армянську на випадок відступу та втечі.

Армянськ, як і вся територія Криму, а також лівобережжя Херсонської області, перебувають під окупацією російських військ.

Читайте також:
В Армянську лунали потужні вибухи, удару зазнала ферма з окупантами, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна