ППО за ніч знищила 20 “шахедів” із 35 та 2 ракети з 8

У ніч на 10 червня над українським небом збили 20 “шахедів” і дві ракети, із загалом запущених російськими військами 8 ракет різного типу і 35 “шахедів”.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Цієї ночі ворог завдав удару по одному з оперативних аеродромів на Полтавщині балістичними та крилатими ракетами типу “Іскандер”, а також дронами-камікадзе. Крім цього, атаковано Одеську та Харківську область.

Усього по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах з північного та південного напрямків випущено вісім ракет наземного базування різних типів та 35 ударних БПЛА іранського виробництва “Shahed-136/131” – з району східного узбережжя Азовського моря.

Ворожа атака тривала з 23.00 9 червня по 5.00 10 червня 2023 року.

Як писала “Новинарня“, через падіння уламків безпілотників в одній із квартир багатоповерхового будинку в Одесі спалахнула пожежа. Через вибухову хвилю загинули троє людей, ще 26 людей дістали поранення. Серед них — двоє дітей та вагітна жінка.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна