Резніков прибув до Сінгапуру на безпековий форум: провів низку зустрічей, подякував за підтримку

Міністр оборони України Олексій Резніков приїхав у Сінгапур на міжнародну конференцію “Діалог Шангрі-Ла”. Там він провів зустрічі з сінгапурським, австралійським і новозеландськими колегами.

Про це міністр розповів у Twitter 2 червня.

“Мій перший день тут розпочався із зустрічі з міністром оборони Сінгапуру. Я вдячний Сінгапуру за запрошення та за всебічну підтримку, яку вони надають Україні. Ця країна відіграє для нас важливу роль. Дуже важливо, щоб у нас була спільна мета сприяти справедливості”, — написав він.

Резніков  також зустрівся з прем’єром Австралії Річардом Марлсом та міністром оборони Нової Зеландії Ендрю Літтлом. Каже, що провів з колегами “плідні розмови”.

“Україна відчуває потужну підтримку Австралії та Нової Зеландії”, – наголосив міністр.

“Діалог Шангрі-Ла” – найбільший в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні безпековий форум. У 2023 році він відбувається в Сінгапурі 2-4 червня.

Читайте також:
Зеленський про контрнаступ: “Головне – щоб це побачила та відчула Росія. Результат – деокупація наших територій”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна