Залужний: Благословіть наш рішучий наступ!

Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний опублікував у соцмережах ролик під назвою “Молитва за визволення України” із підписом “Благословіть наш рішучий наступ!”.

У дописі зазначено, що “в межах кампанії з інформаційної підтримки Збройних Сил України вийшов видовищний відеоролик, присвячений визволенню України від російських загарбників.
На створення відеоролика авторів надихнула Молитва українського націоналіста, написана Осипом Мащаком у 1920-х роках, майже 100 років тому. Але текст тут зовсім інший. Це Молитва за визволення України. З такими словами та думками наші героїчні воїни йдуть у наступ, щоб звільнити Україну від російських окупантів і підняти Прапор Перемоги”.

“Україно, рідна земля-мати, Господь, отець наш небесний, благословіть!” – кажуть українські воїни на відео.

Нагадаємо, 25 травня живий і веселий Залужний показався на відео на зло російській пропаганді, яка перед тим заявляла про його важке поранення.

Читайте також:
“Схоже, час очікування наступу ЗСУ закінчується”: Дикий і Лиховій із підсумками травня 2023. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна