Виховував трьох дітей, батько і брат – на війні: ким був нацгвардієць, якого збив голова Макарівського суду

23-річний нацгвардієць, якого на смерть збив “Лексус” голови Макарівського суду Олексія Тандира, виховував трьох дітей, а його батько і брат наразі воюють на передовій.

Про це з посиланням на пресофіцер військової частини 3030 Національної гвардії пише “РБК-Україна“.

Як розповів співрозмовник видання, окрім дворічної спільної доньки, загиблий разом із дружиною виховував також її двох дітей від попереднього шлюбу.

Наразі дружина з дітьми перебувають за кордоном.

“Суспільне”, також із посиланням на пресслужбу частини НГУ, де служив загиблий, повідомляє його ім’я: Вадим Бондаренко. Він – строковик, родом із Тального на Черкащині. Спершу проходив строкову службу в Черкасах, а потім його перевели до Києва.

Батько Вадима воює на Бахмутському напрямку в лавах ЗСУ, брат — також на фронті.

Як писала “Новинарня“, в ніч на 26 травня, перед самим початком комендантської години, голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив нацгвардійця на блокпосту в Києві, куди заїжджав з боку Житомира. Від отриманих травм 23-річний військовослужбовець НГУ помер.
За інформацією з джерел у правоохоронних органах, суддя був напідпитку, проте категорично відмовився здавати тест на вживання алкогольних чи наркотичних речовин.

Читайте також:
Суддя Тандир, який на смерть збив нацгвардійця, раніше “відмазав” колегу за вчинення “п’яної” ДТП з постраждалими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна