Додаткові блокпости, вибухи та рух техніки на Київщині є частиною навчань

У Київській області розгорнули додаткові блокпости в рамках військових навчань 23-25 травня.

Про це 25 травня розповів пресофіцер Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону.

“Відбувається рух техніки із залученням особового складу. На півночі Київщини можна було чути вибухи, стрілянину – це відпрацьовувались практичні дії нашими військовослужбовцями. Також розгорталися додаткові блокпости та здійснювалися різні протидиверсійні заходи”, – сказав він.

Основною метою таких навчань є “підтвердження рівня навченості підпорядкованих наших підрозділів, їхньої злагодженості під час реагування на будь-яку зміну поточної ситуації та організації взаємодії між всіма складовими Сил оборони”.

“Тренування відбувалися три дні, сьогодні завершальний день. Підрозділи показали свою здатність виконувати поставлені завдання. Столиця підготовлена, столиця захищена, і ворогу тут вже немає чого робити”, – зазначив Фітьо.

Читайте також:
У Британії перші 20 українських пілотів почнуть навчання на F-16 , – ЗМІ

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна