Наші на Бахмутському напрямку просунулися на 1700 метрів, у боях знищили 130 окупантів

За минулу добу Збройні сили України подолали майже 2 кілометри відстані на Бахмутському напрямку.

Про це 18 травня розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

“В ході боїв наші підрозділи, не дивлячись на те, що зараз немає переваги в особовому складі, снарядах і техніці, продовжують просуватися на флангах. Відстань за цю добу від 150 до 1700 метрів вдалося пройти”, – сказав він.

Бахмут залишається в епіцентрій бовових дій. За добу на  цьому напрямку окупанти 77 разів завдали ударів артилерією та 6 – авіацією.

“В боях знищено 130 окупантів, 145 зазнали поранень, чотири потрапили у полон. Також знищено дві самохідні артилерійські установки МСТА, БПЛА “Орлан” та вісім польових складів з боєприпасами”, – заявив речник.

Нагадаємо, за минулу добу в районі Лимана та Куп’янська відбулося 9 бовових зіткнень. Українські військові знищили 52 російських окупантів, а ще 101 – поранили.

Читайте також:
За добу Росія втратила ще 510 своїх солдатів, 32 артсистеми та 11 БПЛА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна