У боях за Україну загинув художник-декоратор фільму “Памфір” Володимир Чорний

У боях за волю України 9 травня загинув український художник Володимир Чорний. 

Про це в п’ятницю, 12 травня, повідомила його кохана Олена Білецька в Facebook .

За словами Олени, Володимир пішов добровольцем захищати Україну від агресії РФ попри те, що його документів не було у військкоматі – їх загубили. 

Фото: Олена Білецька/ Facebook

“І так, ти став Супервоїном… ходив сам на позиції… Проводив по найнебезпечнішим місцям військових, смаляв по ворогу, витягав поранених побратимів з поля бою, та добре заливав лою за комір росіянам. Звільняв наші міста… Варив смачні борщі взводу, вислуховував бідоньки, заступався. У вільні секундочки фотографував квіти і мох, через що твої побратими спочатку сторонилися тебе… бо ще ж дивний такий… та й довге волосся в хвіст збирає… Писав оповідки, опікувався приблудними тваринками…” – написала вона.

Володимир Чорний працював над створенням українського художнього фільму “Памфір” 2022 року з режисером Дмитром Сухолитким-Собчуком.  Колеги воїна також прокоментували його смерть та висловили співчуття.

Фото: Олена Білецька/ Facebook

“Невимовна втрата у нашій команді фільму. У російсько-українській війні загинув Володимир Чорний — талановитий українських митець, художник-декоратор фільму «Памфір». Все, що ви бачили у кадрі стрічки було створено також і руками Володимира. Він був абсолютно відданий своїй справі, талановитий, невтомний та люблячий. Від усієї команди фільму висловлюємо співчуття коханій та усій родині”, – написали на сторінці “Памфір” в Facebook.

Читайте також:
У Києві відкрили меморіальну дошку бійцеві 95 одшбр Денису Антіпову, що загинув у боях за Харківщину

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна