Залужний поінформував Міллі про підготовку до деокупації українських територій

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поінформував голову Об’єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі про підготовку армії до звільнення українських територій.

Про це йдеться на офіційній сторінці Головкома Збройних сил України у фейсбуці.

“Підтримую сталий діалог з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Під час телефонної розмови поінформував про обстановку на фронті та підготовку до майбутніх кроків нашої армії задля деокупації української території”, – зазначив Залужний.

Він також подякував американським партнерам за черговий пакет військової допомоги Україні, про який напередодні оголосили у Пентагоні.

“Домовилися з генералом Міллі продовжувати активно взаємодіяти. Наша мета – Перемога України!” – наголосив Головнокомандувач.

Читайте також:
Залужний у розмові з Міллі про лінію фронту: “Ситуація важка, але контрольована”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна