Залужний у розмові з Міллі про лінію фронту: “Ситуація важка, але контрольована”

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Йшлося, зокрема, про ситуацію на фронті.

Про це ввечері у понеділок, 1 травня, повідомила пресслужба головномандувача ЗСУ.

“Детально поінформував про обстановку на усіх ділянках фронту. Ситуація важка, але контрольована. Найзапекліші бої тривають у Бахмуті, Авдіївці та Мар’їнці, де ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на веденні наступальних дій. Розповів про ракетні удари російською стратегічною авіацією та щоденні бомбардування цивільних об’єктів керованими авіабомбами у прифронтовій зоні. Наголосив на необхідності посилення можливостей системи протиповітряної оборони”, – йдеться в повідомленні.

Залужний підкреслив, що окремо зупинився на темі укомплектування наших підрозділів та важливості своєчасного постачання Україні озброєння, військової техніки та боєприпасів у достатній кількості.

“Дякую генералу Міллі за допомогу. Продовжуємо координувати зусилля у боротьбі з російським агресором”, – додав він.

Читайте також:
Під Бахмутом проти ЗСУ воює близько 25 000 окупантів, 154 гармати та 56 РСЗВ, – Череватий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.