В Україні запрацює чатбот, який блокуватиме коментарі про контрнаступ ЗСУ в Telegram

Команда волонтерського проєкту UA Anti Spam Bot розробила чатбот, який блокуватиме коментарі на тему контрнаступу ЗСУ в Telegram-каналах і групах.

Про це 5 травня повідомила компанія Master of Code Global.

«Бачимо в соцмережах багато спекуляцій на тему контрнаступу ЗСУ. Тому в нас з’явилась ідея нової фічі, яку ми протестували серед адміністраторів і користувачів українських Telegram-каналів і груп. Понад 75% опитаних проголосували „за“», — розповів розробник Дмитро Вакуленко, автор ідеї та розробник UA Anti Spam Bot.

Так, адміністратори каналів та груп можуть за бажанням встановити чатбот, який автоматично буде виявляти та видаляти пов’язані з контрнаступом коментарі. Розробники запевняють, що функція відповідає рекомендаціям Міністерства оборони України щодо припинення обговорень стратегічних військових планів.

Фото: UA Anti Spam Bot

Зазначається, що UA Anti Spam Bot вже встановили адміністратори понад 870  українських Telegram-груп і каналів. Чатбот охоплює понад 640 000 користувачів.

Читайте також:
Український “Sirko”: у Харкові презентували новий дрон-розвідник, яким можна керувати з укриття

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна