РосЗМІ запустили фейки про екокатастрофу через обстріл Павлограда: місцева влада спростувала загрозу

Ракетна атака окупантів 1 травня по Павлограду, що на Дніпропетровщині, не призведе до екологічної катастрофи. Тамтешня влада спростувала фейки про хімічну загрозу внаслідок вибуху на заводі.

Про це повідомляє офіційний телеграм канал Павлоградського виконкому 30 квітня.

Раніше зазначалося, що обстріл підприємства може спровокувати екологічну катастрофу не тільки на Дніпропетровщині, а й в інших чотирьох областях.

Однак міська влада Павлограда закликала жителів не вірити російській пропаганді та не розповсюджувати фейки.

“Хімічна небезпека в місті відсутня. Не піддавайтесь паніці. Не розповсюджуйте фейки. Не ігноруйте подальші сигнали повітряної тривоги!”, – наголосили у повідомленні

Нагадаємо, уночі 1 травня армія РФ атакувала крилатими ракетами Дніпропетровщину. Прильоти зафіксували у місті Павлоград. Унаслідок обстрілу загинули двоє людей, ще понад 30 осіб постраждали. Крім цього, понівечено десятки будинків і завод.

Читайте також:
Обстріл РФ по Павлограду забрав життя двох молодих хлопців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна