У РФ знову гучно: у Ленінградській області підірвали лінію електропередач – звинуватили українців

У Ленінградської області РФ невідомі підірвали опору лінії електропередач уночі 1 травня. Ба більше, ще одну вибухівку виявили на іншому аналогічному об’єкті.

Про це вранці повідомив губернатор області Олександр Дрозденко в Telegram.

Зазначається, що вибух стався вночі, о 00:01 годині, на території Сусанінського поселення Гатчинського району. За словами Дрозденка,  електропостачання населених пунктів та цивільної інфраструктури не було порушено. А мережу переключили підстанцією в автоматичному режимі.

Джерело: РосЗМІ

“Загрозу підриву другої опори ЛЕП ліквідовано. Вибухотехніки зняли та розмінували заряд із підривником. На цей час проводиться обстеження інших опор пошкодженої лінії”, ‒ напсиав він.

Сам вибух росіяни почали активно коментувати в соцмережах. Користувачі не вагалися у тому, хто це зробив – відразу звинуватилиу підриві ЛЕП українців.

“Звідки в Пітері стільки хо*лів?”, “Час починати розстрілювати диверсантів”, “Хо*ли пустуни”, “По ходу, скоро Кремль підірвуть разом із його вмістом, а воно у відповідь: це ми ще не починали”, – писали громадяни РФ.

Джерело: РосЗМІ

На місці вибуху працюють співробітники ФСБ і прокуратури.

Читайте також:
Уночі рашисти випустили по Україні 18 крилатих ракет – сили ППО знищили 15, Київ відбив усі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна