Збільшення грудей: чи є різниця, які імпланти вибрати? ℗

Операція по збільшенню грудей проводиться з допомогою спеціальних імплантів різних видів. Кожен підбирається згідно з особливостями конституції пацієнтки та її побажань до майбутніх форм. Також при виборі імплантів обов’язково враховується:

  • форма грудної клітки;
  • структура та товщина м’язів;
  • стан зв’язкового апарату;
  • тип та еластичність шкірних покривів;
  • вага тіла та ступінь її коливань;
  • товщина підшкірної клітковини та жирових відкладень власне у грудях.

Від вибору імплантів чимало залежить кінцевий результат мамопластики, тому важливо звертатись до професіоналів, які допоможуть підібрати виріб згідно зі всіма правилами. Щоб довірити себе найкращим, запишіться на попередню консультацію до клініки LaserOne за посиланням https://laserone.com.ua/uk/breast_implants/.

Види імплантів за наповненням

Сучасні виробники пропонують грудні імпланти з різним наповненням. Від нього залежить, наскільки довго та якісно можна буде носити виріб. В пластичній хірургії добре себе зарекомендували наступні наповнювачі ендопротезів:

  • Силікон — використовується вже доволі давно, матеріал встиг пройти етапи з першого до п’ятого покоління. Останній вважається найбільш вдосконаленим, оскільки гарно тримає форму, а у випадку розриву капсули (що порівняно з більш ранніми моделями трапляється вже значно рідше) гель не розтікається. З цієї причини потрібно періодично проходити МРТ, щоб вчасно виявити розрив оболонки.
  • Сольовий розчин — ним заповнюють підготовлену капсулу ендопротеза, яка попри високу міцність все ж має високі ризики розриву. Крім того, такі імпланти гірше тримають форму і під час бігу можуть чутись звуки «булькання». Зате вони порівняно дешеві, тому в деяких випадках їх встановлення цілком виправдане.
  • Гідрогель — найсучасніший матеріал, який завдяки своїй біоструктурі у випадку розриву розпадається не безпечні компоненти. Імпланти з цим наповнювачем виглядають максимально природно, вони достатньо пружні, щоб змінювати форму разом зі зміною положення тіла.

Також почали виготовляти силікатні ендопротези, але їх довгострокове використання поки достатньо не вивчене, тому їх застосування малопоширене.

Види імплантів за формою

В сучасній пластичній хірургії найчастіше використовують круглі, краплеподібні та ергономічні ендопротези.

  • Ергономічні відповідають найвищим запитам, завдяки натуральності вигляду. Вони можуть змінювати форму, чим максимально нагадують природні груди.
  • Краплеподібні мають гарний вигляд у положенні стоячи, дозволяють задовольнити запити охочих мати досконалі контури грудей.
  • Круглі імпланти дозволяють отримати бюст привабливої округлої форми зі значним збільшенням об’єму.

Види імплантів за поверхнею

Найчастіше використовують гладенькі та шорсткі імпланти. Гладка поверхня дозволяє легше вкласти ендопротези на постійне місце, але при цьому вони можуть зміщуватись і в деяких випадках навколо них утворюється щільна рубцева тканина.

Шорсткі ендопротези часто мають пористу будову. Навколо них не утворюється рубцева капсула і вони значно рідше переміщуються. Але все ж ризики зміщення з потрібного місця існують, також над ними може зморщуватись шкіра і з’являтись невеликі складки.

Різновидів сучасних грудних імплантів доволі багато, через що вибрати потрібний виріб дуже непросто. Прийняти правильне рішення допоможуть фахові спеціалісти, до яких можна записатись в клініці LaserOne.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна