Умань: число загиблих зросло до 11 людей, з них двоє – десятирічні діти

Станом на 12:00 внаслідок ракетного удару РФ по місту Умань Черкаської області загинуло 11 мирних українців, 9 осіб госпіталізовано.

Про це вдень 28 квітня повідомила пресслужба МВС.

“Ми розгорнули штаб, намети, де наші громадяни з сусідніх будинків і з будинку, який постраждав найбільше можуть перечекати поки місцева влада їм надасть місця притулку. На даний момент місцева влада забезпечила кожного продуктами харчування. Також працює гаряча лінія, куди можуть звернутися рідні та близькі тих наших громадян, які проживали в цьому та інших будинках, які постраждали в цьому районі”, – йдеться в повідомленні.

Серед загиблих в Умані – двоє десятирічних дітей, повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як писала “Новинарня“, внаслідок нічної ракетної атаки 28 квітня під ударом опинилися Умань, Дніпро, Київ та Київська область. Є влучання в житлові будинки, відомо про загиблих мирних мешканців.
Повітряна тривога по всій країні була оголошена близько четвертої ранку. У Києві та області спрацювала ППО. Росія випустила на Україну 23 крилаті ракети з авіації, 21 із них збили українські захисники. Також ворог запустив два безпілотники – обидва збиті.

Читайте також:
В Умані оголосили триденну жалобу за загиблими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна