ЗСУ в Бахмуті активно контратакують, – Сирський

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою, тривають важкі бої. У декількох приміських районах Бахмута наступальні дії ворога зазнали невдач.

Про це повідомив у понеділок, 24 квітня, Командувач східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський, який сьогодні працює у районах бойових дій на Лиманському та Бахмутському напрямках.

“Однак ворог не полишає мету оточити Бахмут і використовує для цього всі можливі сили та засоби аж до тотальної руйнації міста. Наші бійці здійснюють у Бахмуті не лише оборонні дії, але й активно контратакують. Це дає нам можливість протягом декількох місяців стримувати наступ ворога та не збільшувати фронт на цьому напрямку, знищувати його найкращі підрозділи та вигравати час”, – пояснив Сирський.

Він додав, що після низки невдалих спроб прорвати нашу оборону на Лиманському напрямку ворог зазнав значних втрат та був змушений перегруповувати свої підрозділи.

Читайте також:
ЗСУ вибили росіян з частини позицій поблизу “Дороги життя” Бахмута. ВІДЕО ЕФЕКТНОГО БОЮ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна