За минулу добу окупанти 83 рази обстріляли Херсонщину, є загиблі

Минулої доби, 23 квітня, війська Російської Федерації 83 рази обстріляли територію Херсонщини, випустивши 412 снарядів з важкої артилерії, БПЛА та авіації. Через російську агресію дві людини загинули, ще шестеро поранені.

Про це 24 квітня повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін в Telegram.

“За минулу добу противник здійснив – 83 обстріли, випустивши 412 снарядів з важкої артилерії, БПЛА та авіації”, – зазначив він.

Херсон ворог атакував три рази.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Територію та будівлю закладу освіти Білозерської селищної громади”, – додав голова ОВА.

Зазначається, що з деокупованої території області евакуйовано 71 особу.

Як інформувала “Новинарня“, російські окупанти вимагають від мешканців лівого берега Херсонської області, які проживають вздовж Дніпра, залишити домівки і виїхати з регіону. Ворог розташовує військову техніку в житлових районах цих населених пунктів, зазнаив Центр національного спротиву.

Читайте також:
За добу наші воїни “мінуснули” ще понад 660 окупантів та 8 танків: оновлені втрати ворога

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна