Росіяни вдарили з Бєлгородської області по Харкову – спалахнула пожежа

Під час повітряної тривоги пізно ввечері 22 квітня росіяни обстріляли три райони Харкова та передмістя, випустивши щонайменше п’ять зенітних ракет.

Про це повідомив у телеграмі Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА.

“Під ударом окупантів було місто Харків та Харківський район. Попередньо, ворог бив ракетами С-300”, – написав голова обласної адміністрації.

Згодом він додав: “Попередньо, зафіксовано щонайменше п’ять “прильотів” у місті та області”.

“На жаль, одна з ворожих ракет влучила у приватний сектор у селі Котляри Харківського району. На місці працюють рятувальники та екстрена медична допомога. Деталі встановлюються”.
У Харкові є влучання в об‘єкт цивільної інфраструктури, рятувальники приборкують масштабну пожежу”, – зазначив Синєгубов.

Ворог вів обстріл із зенітних установок С-300 із території Бєлгородської області, зазначив заступник командувача оперативного угрупування військ “Харків” генерал юстиції Сергій Мельник.

“Внаслідок ракетного обстрілу міста руйнувань зазнали цивільні об’єкти у Слобідському, Основ’янському та Новобаварському районах. Також під ударом опинилося село у Харківському районі області”, – уточнив він.

Читайте також:
“Робота, в якій не треба поспішати”. Як ДСНСники розміновують Харківщину після росіян

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна