Росія атакувала “шахедами” з півночі: у Києві є влучання

доповнено

Під час повітряної тривоги пізно ввечері понеділка, 27 березня, у Києві пролунали гучні вибухи: місцева влада повідомила про атаку ударних дронів, у столиці та області ППО знищила кілька “Шахедів”, але є і влучання.

Зокрема, вибухи прогриміли в Оболонському районі Києва та у Святошинському, де внаслідок атаки загорілося приміщення магазину, повідомив міський голова Києві Віталій Кличко.

ОНОВЛЕНО о 0:20
Як повідомив Кличко, постраждалих внаслідок після вибуху і загоряння будівлі в Святошинському районі Києва, попередньо, немає. На місці працюють пожежно-рятувальні служби.

Військова адміністрація області після оголошення тривоги попередила про загрозу атаки дронів і повідомила, що на Київщині працює ППО.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону поінформував, що у Київській області знищено кілька дронів Shahed.

“Трапляється те, що й завжди: час від часу ворог атакує Україну “Шахедами”. Атакують із півночі та з південно-східного напрямку (Брянська область РФ та східне узбережжя Азовського моря – “Н”).

Якщо чуєте вибухи, ймовірно, може працювати протиповітряна оборона. Закликаємо громадян дотримуватися алгоритмів безпеки”, – наголосив Ігнат.

Читайте також:
Атака дронів на Київщину: пошкоджені гуртожитки у Ржищеві та навчальний корпус профліцею, є загиблі, під завалами перебувають люди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна