“Повернись живим” передав 100 пікапів для усіх артилерійських бригад ЗСУ

Міжнародний благодійний фонд “Повернись живим” передав 100 пікапів для усіх артилерійських бригад ЗСУ.

Про це в п’ятницю, 17 березня, повідомили у фонді.

“Чергова партія автомобілів, придбана за ваш кошт, вирушила «богам війни». Рівно сотня нових, прохідних автомобілів загальною вартістю 98 мільйонів 567 тисяч 4,44 гривні вже працює на різних фронтах російсько-української війни. Ще 2 462 441,28 грн ваших донатів пішли на закупівлю 100 комплектів гуми для пікапів”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за рахунок цих позашляховиків командири та головні сержанти батарей зможуть підвищити мобільність управління боєм, що своєю чергою призведе до збільшення точності вогню наших САУ, гармат та інших вогневих засобів і більших втрат серед окупантів.

“Ця партія авто закриє нагальні потреби кожної з 10 артилерійських бригад та бригади артрозвідки Збройних Сил у легковому транспорті”, – додали у фонді.

Читайте також:
В ЗСУ формують десятки нових частин для наступу – фонд “Повернись живим” вкладає 200 млн грн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна