Переваги кондиціонерів Купер Хантер ℗

Кондиціонер Купер Хантер стане чудовим вибором для будинку чи квартири. Техніку від цього виробника люблять за якісну роботу, високу надійність та безліч додаткових функцій. Про них та інші особливості кондиціонерів у цій статті ми й розповімо докладніше.

Інверторні двигуни

У деяких моделях кондиціонерів Cooper&Hunter встановлено інверторний компресор. Він дозволяє регулювати потужність та швидкість роботи техніки. Це забезпечує ефективнішу витрату енергії. На відміну від звичайних двигунів інверторні не вимикаються при досягненні встановленої температури, а просто знижує інтенсивність роботи. Без постійних включень та вимкнень техніка не піддається перепадам напруги, а витрата електрики буде більш економною.

Тиха робота

Завдяки використанню новітніх технологій, кондиціонери Cooper&Hunter працюють дуже тихо. Це допомагає підтримувати затишну атмосферу у кімнаті. Тиха робота особливо важлива, якщо техніку встановлюють у спальню чи дитячу. Так що, якщо вам потрібно, щоб у кімнаті зберігалася тиша і вас нічого не відволікало, сміливо беріть Купер Хантер з двигуном інвертора.

Функція Follow me

Це не унікальна опція, але її не часто використовують, хоча вона досить корисна. За допомогою цієї функції кондиціонер Cooper&Hunter автоматично регулює температуру в приміщенні. Але орієнтується не на окремі установки, але в температуру повітря навколо пульта дистанційного управління. Тобто, якщо пульт лежатиме в іншому кінці кімнати, повітря охолоджуватиметься або нагріватиметься доти, доки не досягне потрібної температури в зоні пульта, а не біля самого кондиціонера.

Очищення повітря

Це дуже популярна функція, яка добре реалізована в Купер Хантер. Нею оснащено багато кондиціонерів цього виробника. Відмінність таких моделей у системі фільтрації. Вони без проблем очищають повітря не тільки від великих частинок, а й від мікроскопічних порошинок та алергенів. Пил, пилок, дрібні паразити та інші неприємні речі у повітря просто не потрапляють. Для алергіків та малюків такий спосіб очищення може стати справжнім порятунком, особливо у період цвітіння.

Управління через Wi-Fi

Деякі моделі можуть безперешкодно підключатися до спільної домашньої мережі. Це дозволяє керувати ними через Wi-Fi дистанційно. Причому знаходитись в одному приміщенні з кондиціонером не обов’язково. Ви зможете легко налаштовувати його, вмикати або вимикати за допомогою програми на телефоні або планшеті. Так навіть якщо ви забудете вимкнути техніку, це можна буде зробити віддалено. Або запустити роботу апарату перед поверненням додому.

Самодіагностика

Самоочищення та самодіагностика – дві опції, які відчутно полегшують догляд за кондиціонером. Перша запускає самостійну діагностику техніки, завдяки якій виявляються та усуваються неполадки. Звичайно, відносно вагомі несправності так не прибрати, але невеликі збої в роботі техніка «лікує» сама. Самоочищення спрощує догляд за кондиціонером. Обидві ці функції продовжують термін експлуатації техніки.

Зручність управління

Кондиціонери Cooper and Hunter мають простий і зручний інтерфейс управління. Це робить їх використання максимально комфортним. На корпусі техніки є невеликі дисплеї, на які виводиться режим, температура та інша інформація щодо процесу роботи. Керувати технікою через пульт дистанційного керування не складно, тому що все інтуїтивно зрозуміло, а кнопки на пульті керування мають нескладні позначення.

Естетичний зовнішній вигляд

Кондиціонери Cooper&Hunter мають стильний дизайн. Завдяки йому техніка без проблем вписується у будь-який інтер’єр. Корпуси різних моделей виконані у класичних білому, чорному або чорно-білому кольорах. Тож ви легко підберете техніку під вашу кімнату. А в найгабаритніші приміщення підійдуть компактні моделі. До того ж навіть великі пристрої, при необхідності, можна буде легко сховати за шторкою, поки він вимкнений. У будь-якому випадку такий кондиціонер не зіпсує зовнішній вигляд вашого приміщення.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна