Залужний і Єрмак обговорили з Міллі та Салліваном ситуацію в Бахмуті

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний та керівник офісу президента Андрій Єрмак пізно ввечері 8 березня обговорили ситуацію на фронті з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі та радником президента Сполучених Штатів Джейком Салліваном.

Про це повідомляється в телеграм-каналі Залужного.

“У межах постійного діалогу з союзниками, разом з керівником офісу президента України Андрієм Єрмаком провели телефонну розмову з радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном і головою Об’єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі.

Розповів про оперативну ситуацію на фронті і можливі дії противника. Окремо зупинилися на ситуації у Бахмуті та заходах, які вживаються для забезпечення стійкості позицій сил оборони на Донецькому напрямку.

Наголосили на важливості вчасного надання Україні необхідної військової та фінансової підтримки“, – повідомив Головнокомандувач ЗСУ, висловивши вдячність американському народові, адміністрації Байдена та Конгресу США “за надійне стратегічне партнерство і підтримку України в боротьбі за свій суверенітет”.

Єрмак також написав у твітері про цю розмову.

“Розповіли [американським партнерам] про оперативну ситуацію на фронті та можливі дії противника. Окремо поговорили про оборону Бахмута й заходи, які вживаються для забезпечення стійкості позицій українських сил на Донецькому напрямку”, – зазначив голова ОП.

Читайте також:
На засіданні ставки Зеленський запитав Залужного і Сирського, що далі робити з Бахмутом – вони відповіли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна