Зеленський підтримав європейський вибір народу “дружньої Грузії”, де тривають масові протести

Президент України Володимир Зеленський висловився на підтримку протестувальників у Грузії, які другий день поспіль виступають проти скандального законопроєкту про “іноагентів”.

У своєму вечірньому зверненні в середу, 8 березня, Зеленський наголосив, що український народ бажає “нашій дружній Грузії” демократичного і європейського успіху.

“Хочу подякувати всім, хто цими днями на площах і вулицях Грузії тримав українські прапори. Хочу подякувати за наш національний гімн, який лунав у Тбілісі. Це повага до України, і я хочу висловити щиру повагу до Грузії.

Немає такого українця, який не бажав би успіху нашій дружній Грузії. Демократичного успіху. Європейського успіху.

Ми хочемо бути в Євросоюзі – і будемо. Ми хочемо, щоб Грузія була в Євросоюзі, і я впевнений: буде. Ми хочемо, щоб Молдова була в Євросоюзі, і я впевнений: буде. На це заслуговують усі вільні народи Європи”, – наголосив президент.

Читайте також:
Другий день масових протестів у Грузії: поліція знову застосувала силу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна