Події у Брянській області: в ГУР прогнозують, що таке “повстання” в Росії не останнє

Події у Брянській області РФ свідчать про те, що росіяни починають боротися з режимом диктатора Володимира Путіна.

Таку думку висловив в ефірі національного телемарафону представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, пише “Українська правда“.

Він також спрогнозував, що такі “повстання” можуть трапитися ще.

“Правда, власне, що повномасштабне вторгнення рашистів і Путіна спричинило поглиблення проблем всередині самої так званої Російській Федерації.

Росія – це нестабільне утворення, всередині якого є величезна кількість складних невирішених питань, протиріч, конфліктів: міжрегіональних, міжетнічних, релігійних, соціальних, політичних та інших.

І те, що сьогодні громадяни Російської Федерації на певній території повстали для того, щоб повалити режим Путіна, – це закономірний розвиток після вторгнення в Україну”, – вважає Юсов.

На його думку, Росія – це “штучне утворення”, тому не дивно, що подібні “повстання” трапляються.

Представник розвідки також висловив думку, що подібні події зрештою спричинять трансформацію й демократизацію Росії, знищення режиму Путіна і притягненням злочинців до відповідальності.

За словами представника ГУР, наразі росіяни повинні усвідомити, що війна прийшла не лише в будинок кожного українця, а й кожного росіянина.

Читайте також:
“Бійтеся своїх партизанів”: Україна зреагувала на повідомлення про “ДРГ у Брянській області”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна