McDonald’s відновлює роботу в Одесі та Дніпрі

Компанія McDonald’s оголосила про відновлення операційної діяльності в декількох містах у південній і східній частинах України, зокрема в Одесі та Дніпрі.

Про це повідомила пресслужба компанії у четвер, 2 березня, передає “Інтерфакс-Україна”.

За її даними, окрім постійного моніторингу безпекової ситуації, наступний етап відновлення діяльності потребує відновлення ланцюжків постачання, зокрема логістичних, а це займає більше часу. Насамперед розглядають можливість відкриття ресторанів в Одесі наприкінці березня, Дніпрі – наприкінці квітня, а також у декількох інших містах.

Плани компанії можуть бути скориговані залежно від поточної ситуації в містах і регіонах.

Наголошується, що безпека відвідувачів і працівників є безумовним пріоритетом McDonald’s, тож ресторани працюватимуть згідно з розширеними протоколами безпеки, запровадженими в усіх відкритих закладах України.

Контекст

Розвитком мережі опікується підприємство “МакДональдз Юкрейн Лтд.” Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

До 24 лютого 2023 року мережа “МакДональдз” в Україні налічувала 109 ресторанів у 24 містах. Вони були закриті через повномасштабне вторгнення РФ.
20 вересня 2022 року розпочав із Києва поетапне відкриття ресторанів в Україні.

Станом на 2 березня 2023 року в мережі компанії в Україні працюють 67 ресторанів, із них 43 – у столиці.

Читайте також:
McDonald’s відновив роботу у Львові

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна