Росіяни б’ють по Одещині, намагаючись створити паніку в прикордонних районах, – ОК “Південь”

Російські війська завдали авіаудару по Одещині, щоб вплинути на населення прикордонних із Молдовою регіонів.

Про це йдеться в повідомленні оперативного командування “Південь”.

“Двічі територію регіону атаковано авіацією. Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров’ям районів, рашисти спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування”, – розповіли в ОК.

“Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши авіабомби. А з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму застосував протикорабельні ракети “Онікс”, якими влучив у прибережну зону. Людських втрат та постраждалих нема”, – сказано в повідомленні.

В ОК “Південь” нагадали, що чорноморське узбережжя – це зона оборони та підвищеної небезпеки, в тому числі і мінної. А інформаційна гігієна – обов’язкова умова ефективної протидії ворогу.

Читайте також:
Росіяни вперше після тривалої перерви атакували острів Зміїний з літаків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна