Тренер Сергій Ребров переказав 100 тисяч на підтримку родин загиблих ультрас

Головний тренер футбольного клубу “Аль-Айн” (ОАЕ), колишній гравець і наставник київського “Динамо” Сергій Ребров зробив велику пожертву на благодійний фонд, який допомагає родинам ультрас, що загинули у війні з Росією.

Про це повідомив фонд “Трибуна героїв”.

“Сергій Ребров підтримує родини полеглих на війні футбольних фанатів. Нещодавно він вніс донат у розмірі 100 тисяч гривень, а також запевнив про системну підтримку благодійного фонду “Трибуна Героїв” зі своєї сторони”, – розповіли у фонді.

“Ми вдячні Сергію Станіславовичу за те, що навіть перебуваючи далеко від дому, він переймається проблемами футбольної родини та став одним з українських тренерів, хто прийшов на допомогу та підтримав нашу ініціативу.

Фанатські сектори завжди захоплювалися грою Сергія Реброва – гравця, та поважали його тренерський хист. Важливо, що в годину важких випробувань такі люди лишаються поряд”, – повідомляє офіційний сайт “ТГ”.

Як інформувала “Новинарня“, створений улітку 2022 року фонд “Трибуна героїв” підтримує родини загиблих футбольних фанатів різних українських клубів. До його підтримки долучились українські футболісти, тренери та спортивні журналісти та ін.

Сергій Ребров є ймовірним кандидатом на посаду тренера національної збірної України.

Читайте також:
“Забрав ворога з собою”: на сході загинув київський ультрас Артем Новиков

На фронті загинув офіцер, ультрас “Динамо” Олексій Рубцов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна