На фронті загинув офіцер, ультрас “Динамо” Олексій Рубцов

Під час виконання бойового завдання на війні з росіянами загинув старший лейтенант Збройних сил України, ультрас київського “Динамо” Олексій Рубцов з позивним “Солдат”.

Про це в четвер, 3 листопада, повідомили в соцмережі друзі військовослужбовця.

“Мій друг, старший лейтенант Олексій «Солдат» Рубцов, загинув, захищаючи нас на Донбасі і це непоправна втрата для України і для усіх нас. Бо таких справжніх, як Олексій Рубцов, вкрай мало, це найкращі люди. Льоша був прикладом чесності, стійкості і цілеспрямованості. У мене ком в горлі про це писати, хоч відомо було уже якийсь час, але у це і зараз неймовірно важко повірити і прийняти”, – написав у ФБ Роман Сініцин.

Олексій Рубцов – ліворуч. Фото з ФБ Романа Сініцина

В Олексія залишилися двоє маленьких дітей та дружина.

“Займався спортом, безмежно любив футбол та, зокрема, київське “Динамо”. Завжди відвідував матчі «біло-синіх» на різних стадіонах не лише України, а й світу”, – пишуть про Рубцова на сайті “Динамо”.

Киянин був активним учасником динамівської фанатської “фірми” “Трудові резерви”.

У перші роки війни з Росією Олексій Рубцов у лавах “Азову”. Брав участь у школі “Combat Samba”.

“Наш прапор б‘ється не від вітру, а від останнього подиху кожного з Воїнів, які загинули, захищаючи його!” – писав у себе на ФБ Рубцов у День прапора 23 серпня 2022 року. 

Читайте також:
На фронті загинув колишній голова РДА на Одещині Володимир Гавриш

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна