На фронті загинув колишній голова РДА на Одещині Володимир Гавриш

На війні загинув колишній голова Окнянської райдержадміністрації, військовий з Одещини Володимир Гавриш.

Про це в понеділок, 1 листопада, повідомила в фейсбуці народна депутатка від “Голосу” та ексвиконувачка обов’язків голови Одеської обласної державної адміністрації Соломія Бобровська.

“Загинув на фронті один з кращих голів РДА Одеської області з нашої одеської команди 2015-2017 років. Толковий, правильний і з стержнем принциповим всередині… не знаю чи цей район хоч коли-небудь мав притомних і з державницькою позицією керівників, але Володя точно таким був. І вірив попри все, що хороші задуми повинні вдатись”, – написала вона.

Володимир Гавриш родом з Ізмаїла. З 2015 по 2017 рік очолював Окнянську райдержадміністрацію. Був членом політичної партії “Рух нових сил Михайла Саакашвілі”. З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав 128-го батальйону територіальної оборони Києва. У квітні пішов на фронт, увійшовши до складу 5-го окремого штурмового полку, де був головним сержантом.

“На диво щира, проста, допитлива і безумовно оптимістична людина. Я навіть не пам’ятаю його НЕ усміхненим. Коли він помічав, що ми не поділяємо його настрій і не відповідаємо йому взаємною усмішкою, лунало його фірмове “Хлопцы, ну вы чего?”. Про те, що Володя воював в АТО я тоді дізнався випадково і від інших людей — сам він цього не афішував. Був скромним у всьому, окрім рішучості”, – розповів нардеп від “Слуги народу” Дмитро Наталуха.

“Володимир Гавриш був одним із тих, хто мав змінити нашу країну та державу. Він віддав життя за те, у що вірив та заради чого жив. Яка ж це колосальна жертва заради кожного з нас… “, – написав журналіст Юрій Бутусов.

Читайте також:
Ціна сигналу “відбій повітряної тривоги”. Пілот-винищувач Тарас Редькін загинув, відвівши літак від населеного пункту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна