У Броварах на засіданні міськвиконкому всім чоловікам вручили повістки: мер уже відвідав військкомат

У вівторок, 31 січня, під час засідання виконавчого комітету міської ради у Броварах Київської області було вручено повістки до військкомату меру міста Ігорю Сапожку та іншим присутнім чоловікам.

Про це повідомляє “Трибуна Бровари“.

Заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Григорьянц вручив повістки загалом дев’ятьом присутнім на засіданні чоловікам.

Зазначається, що вони мають прийти до “військкомату” (Броварського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки) для уточнення облікових даних і проходження медкомісії.

Як пізніше повідомив Сапожко, цього ж дня він прибув до ТЦК та СП і “повторно пройшов звірку облікових даних”, адже ще на початку повномасштабного вторгнення РФ зробив це за власною ініціативою.

Він також розповів, що й інші працівники міськради вже відвідували “військкомат” і навіть проходили медкомісію, але також виконають це повторно.

“Твердо переконаний, що зараз, під час повномасштабної війни, виконання вказівок та розпоряджень військового керівництва – не тільки законодавча норма, а й громадянський обов’язок кожного українця. Закликаю усіх, кого це стосується, не порушувати закон та у визначений термін прибути до військкомату аби перевірити та оновити свої облікові дані”, – наголосив Сапожко.

Окрім того, повістки отримали старости сіл Княжичі та Требухів Артем Мороз і Андрій Цахло.

Вони заявили, що підуть на військово-лікарську комісію та задля уточнення даних і закликають усіх, хто отримав повістки, наслідувати їхній приклад.

Загалом повістки отримають ще 98 чоловіків із Броварської ОТГ.

Читайте також:
В Україні немає “хвиль” мобілізації, вона постійна, – кадровик СВ ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна