Мером російського Бєлгорода став ексдепутат від Партії регіонів

Колишній депутат від “Партії регіонів” в Армянській міській раді Валентин Демидов став мером російського міста Бєлгород.

Про це повідомляє російське видання Бел.ru  

Зазначається, що за обрання Демидова головою проголосували 33 із 36 депутатів Бєлгородської міськради.

У російському Бєлгороді Демидов почав працювати з лютого 2022 року.

До того робив кар’єру в Криму, де спершу працював у Пенсійному фонді України й на заводі “Кримський титан”, а з 2002 року пішов у політику й був обраний депутатом Армянської міськради.

Потім вступив у “Партію регіонів”, а у 2007 році переміг на виборах міського голови Армянська. У 2010-му був переобраний на другий термін.

Після окупації Криму Росією Демидов залишився працювати на своїй посаді, а далі пішов на підвищення, ставши “міністром економічного розвитку” в окупаційному “уряді” Криму. Вступив у партію влади РФ “Єдіная Россія”.

У 2021 році став головою окупаційної адміністрації Сімферополя, але наприкінці року залишив цю посаду за власним бажанням і перебрався в Бєлгород.

Читайте також:
СБУ оголосила підозру ексрегіоналу Дмитру Святашу – він закликав отримувати паспорти РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.