У Криму затримали представника Кадирова на окупованих територіях України, – ЗМІ

У Сімферополі був затриманий чеченський силовик Хасан Ібрагімов, якого називають “представником” глави Чечні Рамзана Кадирова на окупованих Росією територіях у Херсонській та Запорізькій областях України.

Про це повідомив російський телеграм-канал Baza в понеділок, 26 червня.

Разом з Ібрагімовим затримали ще чотирьох силовиків із Чечні – їм закидають побиття чоловіка, який заступився за дівчину в ресторані “Монро”.

“Четверо лейтенантів і один заступник командира загону СОБР “Ахмат” (якийсь час тому його призначили представником Кадирова в Херсонській та Запорізькій областях) приїхали до Сімферополя, щоб купити чорний “Ленд Крузер”. Увечері вони вирішили відпочити в клубі “Монро”. Під час відпочинку один із поліцейських дозволив собі грубо розпустити руки – він схопив за сідницю незнайому відвідувачку. Це побачив її хлопець і, звісно, пішов розбиратися”, – йдеться в публікації.

Джерело стверджує, що люди Кадирова вивели хлопця на вулицю і побили. Охорона закладу не заважала бійцям, зазначає видання.

“Заспокоїти чоловіків змогли лише місцеві поліцейські, і то не одразу – один із чеченців ударив поліцейського ногою під час затримання, довелося застосовувати балончик. На розмові зі слідчими підозрювані пішли у відмову, проте всі їхні дії потрапили на камери відеоспостереження”, – пише телеграм-канал.

Підтвердження інформації з інших джерел наразі немає.

Читайте також:
США наклали нові санкції на Кадирова, посадовців РФ та кримських колаборантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна